Fotogalerie z Konference Českého sdružení CASD

10.06.2011 21:41

 

Na této stránce si můžete prohlédnout fotografie ze slavnostního konferenčního shromáždění Českého sdružení Církve adventistů sedmého dne v Hradci Králové.

Konference sdružení, jedné z organizačních složek Církve adventistů, v tomto případě sdružujících sbory v Čechách, se koná jednou za čtyři roky. Delegáti z jednotlivých sborů na ní v několika pracovních setkáních jednají o směrování a důrazech církve ve své oblasti pro následující období, volí představitele Sdružení – předsedu, hospodáře, tajemníka, vedoucí jednotlivých oddělení (dětí, mládeže, misie) – a jeho výbor, v němž mají zastoupení všechny okrsky (Praha, Střední, Severní, Východní a Jihozápadní Čechy). Výbor Českého sdružení pověřuje vedoucí dalších oddělení (diakonie, křesťanského domova, zdraví, Generace 50 plus). Funkce předsedy, hospodáře, tajemníka a vedoucího oddělení dětí vykonávají vysvěcení kazatelé, uvolnění pro tuto činnost na plný úvazek. Ostatní vedoucí oddělení vykonávají svoji práci při své činnosti na sborech.

Slavnostní shromáždění je společenským vyvrcholením pracovních setkání, na němž jsou představeny výsledky pracovní části konference a noví představitelé Sdružení spolu s vedoucími oddělení. Samozřejmě je vyhrazen čas pro kázání z Božího slova. Celý program je doplněn hudebními a video vstupy.

Zpět